Ξεκινουν οι εργασιες αποκαταστασης ασφαλτου της Εγνατιας Οδου και στο Δυτικο τμημα της Ροδοπης

Κυκλοφοριακοί περιορισμοί ξεκινούν από τις 17 Αυγούστου από την έξοδο του Ιάσμου μέχρι τα διόδια Αμαξάδων

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν για τις εργασίες που θα υπάρξουν κατά τις εργασίες για την αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων σε προκαθορισμένα οδικά τμήματα και των δύο κατευθύνσεων στο τμήμα Α/Κ Ιάσμου – Αμαξάδες της Εγνατίας Οδού ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

 

Να υπενθυμίσουμε πως οι εργασίες ήδη ξεκίνησαν στο ανατολικό τμήμα της Ροδόπης, από τον κόμβο της Μέστης μέχρι τα διόδια.

 

Συγκεκριμένα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που απαιτούνται  κατά την εκτέλεση των για την αποκατάσταση ασφαλτικών οδοστρωμάτων σε προκαθορισμένα οδικά τμήματα και των δύο κατευθύνσεων στο τμήμα Α/Κ Ιάσμου – Αμαξάδες στον αυτοκινητόδρομο  «Εγνατία Οδός», θα εφαρμοστούν για το χρονικό διάστημα από 17-08-2020 ημέρα Δευτέρα έως 13-09-2020 ημέρα Κυριακή για την κατεύθυνση Α/Κ Ιάσμου – Αμαξάδες και από 14-09-2020 ημέρα Δευτέρα έως 16-10-2020 ημέρα Παρασκευή για την κατεύθυνση Αμαξάδες – Α/Κ Ιάσμου, με σκοπό την ασφαλή κίνηση όλων των οχημάτων και των επιβατών τους.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία θα υπάρξει συγκεκριμένη σήμανση, ενώ οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας με το ρεύμα κίνησης – κυκλοφορίας να είναι απόλυτα καθαρό από ξένες ύλες και μηχανήματα.

 

Σε καμία περίπτωση δε θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρο το πλάτος της οδού, ενώ θα τοποθετηθεί η απαραίτητη και προβλεπόμενη σήμανση σε ικανή προηγούμενη απόσταση μέχρι και τα σημεία εκτέλεσης των εργασιών για την έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.