Αποκλειστικα εξ αποστασεως οι εξετασεις και στο Τμημα Κοινωνικης Εργασιας

Η εξεταστική περίοδος θα λάβει χώρα από 1 έως 25 Σεπτεμβρίου

Τον δρόμο της εξ αποστάσεως εξεταστικής, όπως φαίνεται πως θα κάνει η συντριπτική πλειοψηφία, αν όχι όλα τα τμήματα της Κομοτηνής, επέλεξε και το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ.

Σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης του Τμήματος, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που σχετίζονται που με τον Covid-19, τις σχετικές διατάξεις του Υπουργείου Παιδείας, τη σχετική ενημέρωση, τις οδηγίες που δόθηκαν προς τις Σχολές και τα Τμήματα του Δ.Π.Θ., καθώς και τις προϋποθέσεις που τέθηκαν από τις Πρυτανικές Αρχές για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, αποφάσισε ομόφωνα, ότι με τις παρούσες συνθήκες μπορεί να υποστηρίξει τον Σεπτέμβριο 2020 αποκλειστικά τις εξ' αποστάσεως εξετάσεις.

 

Η εξεταστική περίοδος θα πραγματοποιηθεί από Τρίτη 01/09/2020 έως Παρασκευή 25/09/2020, ενώ το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

 

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα εξ' αποστάσεως, με έναν ή με συνδυασμό των ακολούθων τρόπων και μέσων αξιολόγησης των φοιτητών:

 

α. γραπτή εργασία ή / και ασκήσεις.

 

β. γραπτή ή προφορική εξέταση με εξ αποστάσεως μεθόδους.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.