Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για την απώλεια του Δημήτρη Ρίζου

24.07.2020 11:18

Ο πρώην βουλευτής έφυγε χθές σε ηλικία 62 ετών

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του πρώην Βουλευτή Έβρου, Δημήτρη Ρίζου. Ο πρώην βουλευτής αντιμετώπισε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και έφυγε χθές από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. Στο μήνυμα του ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει  αναφορά στην πολυετή συνδικαλιστική δράση του Εβρίτη βουλευτή στους αγώνες της αριστεράς  και εκφράζει βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η απώλεια του συντρόφου Δημήτρη Ρίζου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, μας γεμίζει με θλίψη. 

Μάχιμος γιατρός, ο σ. Ρίζος υπηρέτησε τη δημόσια υγεία ως ακτινολόγος σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας των νομών Έβρου και Ροδόπης. Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στον κλάδο του και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων – Κέντρων Υγείας Θράκης και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας.

Εντάχθηκε στην Αριστερά σε νεαρή ηλικία ως μέλος της ΚΝΕ. Υπήρξε μέλος της ενιαίου Συνασπισμού και κατόπιν του Συνασπισμού της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο διετέλεσε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου. Τον Ιανουάριο του 2015 εκλέχτηκε βουλευτής στον νομό του, ενώ επανεκλέχθηκε και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. 

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine