«Η κατάσταση στην ΔΕΣΜ-ΟΣ μόνο για “θριαμβολογίες” κενού περιεχομένου δεν ενδείκνυται»

09.07.2020 19:48

Δήλωση του Χρ. Χατζηπέμου εν είδει απάντησης στα λεγόμενα του Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Στα όσα δήλωσε προσφάτως, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά σχετικά με την εταιρεία ΔΕΣΜΟ-ΟΣ ΑΜΘ απαντά ο κ. Χρήστος Χατζηπέμου, περιφερειακός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Ο κ. Χατζηπέμου παραθέτει σειρά γεγονότων που αποσιωπήθηκαν στη δήλωση του κ. Μουλταζά τονίζοντας «την πολιτική ευθύνη για την υπάρχουσα κατάσταση».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Χατζηπέμου:

«Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας δήλωση που υπογράφει ο διορισθείς εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στην ΓΣ της εταιρείας ΔΕΣΜ-ΟΣ Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, με την οποία «θριαμβολογεί» για τις εξελίξεις στην εταιρεία, αποσιωπώντας όμως μια σειρά από γεγονότα, όπως:

α) πουθενά δεν αναφέρεται ότι πρόκειται για προσωρινή διαταγή δικαστή μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων,

β) πουθενά δεν αναφέρεται ότι τα ασφαλιστικά μέτρα έχουν κατατεθεί από την Περιφέρεια κατά της εταιρείας ΔΕΣΜ-ΟΣ,

γ) πουθενά δεν αναφέρεται ότι τέσσερα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ζήτησαν την παραπομπή του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, πρόταση που παράτυπα δεν συζητήθηκε, λόγω έλλειψης ενημέρωσης για το θέμα,

δ) πουθενά δεν αναφέρεται ότι η μόνη ενημέρωση που είχαν επισήμως τα μέλη της ΟΕ έως τότε, ήταν η μία εισήγηση που εξέφραζε την άποψη της Διοίκησης της Περιφέρειας για το αλαλούμ στην εταιρεία «ΔΕΣΜ-ΟΣ», αλαλούμ που η ίδια προκάλεσε δια της αλαζονικής συμπεριφοράς της.

Δυστυχώς η κατάσταση στην εταιρεία ΔΕΣΜ-ΟΣ στην οποία συμμετέχουν η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τα Επιμελητήρια, μόνο για «θριαμβολογίες» κενού περιεχομένου δεν ενδείκνυται. Είναι μια καθόλα λυπηρή κατάσταση στην οποία διέξοδο αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να δώσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ, όσο κι αν προσπαθεί να το αποφύγει η Διοίκηση.

Προσωρινής ισχύος δικαστικές αποφάσεις δεν αρκούν για να λύσουν ούτε τα διοικητικά ούτε τα πολιτικά αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί στην εταιρεία, ούτε μπορούν να συγκαλύψουν την πολιτική ευθύνη για την υπάρχουσα κατάσταση».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#audi_afs