Ραδιοφωνικη ενημερωτικη συζητηση στην τουρκικη γλωσσα για τις εξαρτησεις

Από το ΚΕΘΕΑ Κιβωτός και το Κέντρο Πρόληψης Ορφέας την Παρασκευή 26 Ιουνίου

Το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ και το Κέντρο Πρόληψης Ν. Ροδόπης «Ορφέας», συνδιοργανώνουν Ραδιοφωνική ενημερωτική συζήτηση για τις εξαρτήσεις στην τουρκική γλώσσα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στην Κομοτηνή στις 17.00 – 20.00.

Στην συζήτηση θα συμμετέχει ο κ. Χαλήλ Μουσταφά, δικηγόρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου όπου θα αναφερθεί στην νομοθετική προσέγγιση και στα δικαιώματα του  εξαρτημένου ατόμου καθώς και στο ρόλο της κοινωνίας. Η συζήτηση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα στους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Νομού Ροδόπης Çınar FM, City  FM, Joy FM

Επίσης, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από θέματα της εξάρτησης, τον ρόλο της οικογένειας αλλά και για τις σχετικές υπηρεσίες της περιοχής που υποστηρίζουν άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με εξαρτητικές συμπεριφορές.

Ποδηλατοπορεία στη Γενισέα Ξάνθης 

Οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ Κιβωτός δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γενισέας και τον Ποδηλατικό Σύλλογο Ξάνθης “Πήγασος” διοργανώνουν Ποδηλατοπορεία την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στην Γενισέα Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, η δράση θα αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους. Η έναρξη της ποδηλατοπορείας θα γίνει στις 11:00 π.μ. Στόχος όλων των διοργανωτών είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και κυρίως η προαγωγή θετικών προτύπων ζωής, κόντρα στην ζωή με εξαρτήσεις.

Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.

Να σημειωθεί ότι το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ προσφέρει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης σε ενήλικες χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών και τις οικογένειές τους στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Μονάδες του λειτουργούν στην Καβάλα, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα. Ανήκει στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.