Ποδοσφαιρικος πολιτισμος μετα το τελος της κληρωσης για τον κυπελλουχο ΕΠΣ Θρακης

Κοινή συνισταμένη των ομιλητών η ευχή να μην επαναληφθεί αυτό που ζήσαμε όλοι φέτος

Με το πέρας της κλήρωσης, η οποία ανάδειξε τον Πανθρακικό Κυπελλούχο ΕΠΣ Θράκης για την σεζόν 2019/20 μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης, ο πρόεδρος του Πανθρακικού κ. Μπάμπης Σακάρης και ο πρόεδρος της Δόξας Γρατινής κ. Κώστας Τσιμπούκας.

Από πλευράς διοργανώτριας αρχής, ο κ. Γαβριηλίδης επισήμανε πως οι αγώνες και τα τρόπαια κερδίζονται στο γήπεδο και για αυτό δεν υπήρχε απονομή τροπαίων στους νικητές. Παράλληλα εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός πως ολοκληρώθηκε άδοξα η χρονιά και παράλληλα ευχήθηκε να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον. Κλείνοντας ευχήθηκε καλή δύναμη στους παράγοντες των ομάδων ενόψει της επόμενης σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι δύσκολη.

Ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς ήταν ο πρόεδρος της Δόξας Γρατινής κ. Τσιμπούκας, η ομάδα του οποίου είχε μόλις 1 ήττα στην φετινή σεζόν αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει κανένα τρόπαιο. «Για εμάς ήταν μία άτυχη χρονιά που τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο» είπε αρχικά ο πρόεδρος της Γρατινής συμπληρώνοντας πως «η ομάδα μου είχε τις δυνατότητες να διεκδικήσει και τα δύο τρόπαια αλλά υπολογίζαμε χωρίς τον Κορωνοϊό».

Από πλευράς του Πανθρακικού μίλησε ο πρόεδρος του Πανθρακικού κ. Σακάρης, ο οποίος αφού ευχήθηκε να υπάρχει υγεία σε όλους και ηρεμία ενόψει της νέας σεζόν τόνισε πως η ομάδα του Πανθρακικού φτιάχτηκε για πρωταθλητισμό και διεκδικούσε δύο τρόπαια. «Έστω από τύχη η ομάδα πήρε το κύπελλο μετά από 14 χρόνια, η ομάδα μας είναι πολυνίκης και πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στην επόμενη σεζόν» ήταν τα λόγια του προέδρου του Πανθρακικού.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.