Χρηστος Μετιος: «Συνεχιζουμε να εργαζομαστε μεθοδικα για να ειμαστε ακομα πιο αποτελεσματικοι για τον τοπο και τους πολιτες»

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την επανεκλογή του

Μήνυμα συνέχισης της πορείας που ξεκίνησε με την επανεκλογή του ως Περιφερειάρχη έστειλε ο κ. Χρήστος Μέτιος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από αυτή.

Σε αυτό τονίζει πως στις δύο κρίσεις που αντιμετώπισε πρόσφατα η περιοχή, η αυτοδιοίκηση λειτούργησε με υπευθυνότητα και τα κατάφερε υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης.

Θεωρεί δε ότι οφείλουν να ανταποκριθούν στις νέες ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις με αποφασιστικότητα.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη έχει ως εξής:

«Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την ημέρα που οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αξιολόγησαν το έργο και το σχέδιο της παράταξής μας, της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, και με εξέλεξαν Περιφερειάρχη.

Στην αρχή της θητείας μας, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στρατηγικά και με άλλες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, με σκοπό την υλοποίηση και τον εμπλουτισμό του σχεδίου μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

Συνεργαζόμαστε παραγωγικά με τους Δήμους και όλους τους φορείς. Καταγράφουμε τις ανάγκες τους, αναζητούμε μαζί τους λύσεις στα προβλήματα και εντάσσουμε στο σχέδιό μας νέα έργα και δράσεις.

Στις δύο μεγάλες κρίσεις που αντιμετωπίσαμε, σε συνθήκες πρωτόγνωρες, Περιφέρεια και Δήμοι ενεργήσαμε με υπευθυνότητα και, υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης, τα καταφέραμε.

Σήμερα, έχουμε μπροστά μας νέες, ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, στις οποίες οφείλουμε να ανταποκριθούμε με την ίδια αποφασιστικότητα.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί για τον τόπο και τους πολίτες».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.