Οι ΔΕΕΠ ΑΜΘ της ΝΔ χαιρετίζουν την έγκριση του έργου υποδομών στο ΔΠΘ

08.04.2020 10:56

«Δίδει στην Περιφέρεια μας έντονη αναπτυξιακή πνοή, γυρνώντας πραγματικά σελίδα για τον τόπο» επισημαίνουν

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το «πράσινο φως» που έδωσε η Επιτροπή ΣΔΙΤ για το έργο ανάπτυξης των υποδομών του ΔΠΘ σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Ξάνθη χαιρετίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι, άλλοτε ΝΟΔΕ, νυν ΔΕΕΠ της ΝΔ στην περιφέρεια ΑΜΘ.

Όπως τονίζουν οι πέντε ΔΕΕΠ «η έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή, ενός ιδιαίτερα σημαντικού έργου υποδομών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δίδει στην Περιφέρεια μας έντονη αναπτυξιακή πνοή, γυρνώντας πραγματικά σελίδα για τον τόπο. Το έργο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προϋπολογισμού 105 εκατ. ευρώ, που εγκρίθηκε από την Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα αφορά στη μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή και τεχνική διαχείριση φοιτητικών εστιών καθώς και άλλων κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου».

Παράλληλα υπογραμμίζουν πως «η γόνιμη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, μέσω ενός στρατηγικού σχεδίου, σε συνδυασμό με μία ισχυρή δημόσια διοίκηση αποτελεί εγγύηση για τη μακροπρόθεσμη ευημερία όλων των πολιτών. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα αλλάζει, αποτελώντας, πλέον, σημείο θετικής αναφοράς και σταθερότητας, ατενίζοντας το μέλλον της με ελπίδα και αισιοδοξία».

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#menoumespiti