Αγιασμός για 1000 ειδικούς φρουρούς στην Κομοτηνή

25.10.2019 22:48

Κώστας Μαρκενδούδης

Θα εκπαιδεύονται στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής μέχρι τις 22 Νοεμβρίου

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Αγιασμό στη σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής για τους 1000 ειδικούς φρουρούς που εκπαιδεύονται σε αυτή αυτές τις μέρες, πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.
 


Οι ειδικοί φρουροί έφτασαν πριν από μερικές μέρες στην σχολή και κάνουν την πρώτη φάση της εκπαίδευσής τους σε αυτή, πριν συνεχίζουν στην Αθήνα.
 
Ο Μητροπολίτης τους ευχήθηκε δύναμη σε αυτή τη νέα αρχή στη ζωή τους και καλή επιτυχία.
 


Όπως τόνισε ο κ. Πέτρος Δεμερτζίδης, διοικητής του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, οι 1000 αυτοί νέοι ειδικοί φρουροί εκπαιδεύονται εδώ και μερικές μέρες στις εγκαταστάσεις της σχολής, με την εκπαίδευση να διαρκεί  μέχρι τις 22 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, ενώ μετά θα συνεχίσουν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
 


Η εκπαίδευσή τους περιλαμβάνει πρακτική στις αστυνομικές τεχνικές το πρωί, ενώ το απόγευμα γίνονται μαθήματα από το ΔΠΘ για τα νομικά.
 
Ο Διοικητής ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για τη συνδρομή τους ώστε να ξανανοίξει η σχολή, και τόνισε πως παραμένουν μάχιμοι κάθε φορά που θα χρειαστεί να εκπαιδεύσουν τις άλλες σειρές.
 


Άλλωστε μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων των Ειδικών Φρουρών, αναμένεται να προσέλθουν για την εκπαίδευσή τους οι νέοι εισακτέοι αστυφύλακες.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine