Στον Σταύρο Παπασάββα η υποτροφία «Ηλίας Κουρούδης»

18.09.2019 10:15

Απαρατήρητα

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Το όνομα του νέου φοιτητή που θα λάβει την υποτροφία «Ηλίας Κουρούδης» ανακοίνωσαν χθες τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια. Πρόκειται για τον Σταύρο Παπασάββα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των Θρακικών Εκκοκκιστηρίων, που πέρασε στη Γεωπονική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας  και έχει, τρόπον τινά, οικογενειακή «εξοικείωση» τόσο με το βαμβάκι όσο και την εταιρία.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:


Τα Θρακικά Εκκοκκιστήρια, τιμώντας την μνήμη του ιδρυτή τους Ηλία Κουρούδη, παρέχουν φέτος ετήσια υποτροφία σε επιτυχόντα φοιτητή αγροτικής οικογένειας που πέτυχε την εισαγωγή του σε Γεωπονική Σχολή της χώρας.

Με χαρά είδαμε να υποβάλλονται αρκετές υποψηφιότητες από νέους της Θράκης, μετά την επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης. Η εταιρεία μας έκανε μια τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τα νεότερα στελέχη της επιχείρησης, τα οποία θέσπισαν τα κριτήρια και αξιολόγησαν τις υποψηφιότητες.

Φέτος η υποτροφία δίνεται στον Σταύρο Παπασάββα, που πέρασε στη Γεωπονική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα, διότι ο Σταύρος αποτελεί την τρίτη γενιά μιας οικογένειας βαμβακοπαραγωγών με την οποία συνεργαζόμαστε πάνω από 30 χρόνια. Στις φωτογραφίες κάτω φαίνεται ο παππούς κ. Σταύρος καθώς παραδίδει βαμβάκι στο εκκοκκιστήριο μας τη δεκαετία του '90, καθώς και ο πατέρας του, γεωπόνος κ. Θανάσης Παπασάββας, σε εκδήλωση της εταιρείας μας για το ποιοτικό βαμβάκι. 

Τον ίδιο τον Σταύρο τον θυμόμαστε από μικρό παιδί να έρχεται με τον πατέρα του στο εκκοκκιστήριο για να παραδώσουν βαμβάκι, και να ανεβαίνει στον φορτωτή. 
Επιπλέον, η οικογένεια Παπασάββα ήταν από τι πρώτες που συμμετείχαν στα προγράμματα μας, όπως αυτό του Cotton+.

Εμείς ευχόμαστε στον Σταύρο να έχει πάντα επιτυχίες και να πραγματοποιηθεί κάθε όνειρο του!» Χ.Λ.

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine

#menoumespiti