Αναστολή της καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ για τους «πληγέντες» της πρόσφατης θεομηνίας

14.08.2019 16:59

Στις Δημοτικές ενότητες Μαρωνείας, Σαπών, Ιάσμου στη Ροδόπη και στη Δημοτική ενότητα Μύκης στην Ξάνθη

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

Την δυνατότητα παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες) στις 10-7-2019 στις Δημοτικές Ενότητες Μαρωνείας και Σαπών του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών, στη Δημοτική Ενότητα Ιάσμου του Δήμου Ιάσμου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και στη Δημοτική Ενότητα Μύκης του Δήμου Μύκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνει ο Υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.
 
Να υπενθυμίσουμε πως για το θέμα είχε στείλει επιστολή στον Υφυπουργό ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Νίκος Τσαλικίδης, ζητώντας να δοθεί αυτή η δυνατότητα όπως έγινε και σε άλλες περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία.
 
Έτσι με την απόφαση παρατείνονται μέχρι και την 10-1-2020 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες Μαρωνείας και Σαπών του Δήμου Μαρωνείας - Σαπών, στη Δημοτική Ενότητα Ιάσμου του Δήμου Ιάσμου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και στη Δημοτική Ενότητα Μύκης του Δήμου Μύκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που λήγουν ή έληξαν από 10-7-2019 μέχρι και την 10-1-2020.
 
Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
 
Επίσης αναστέλλεται μέχρι και την 10-1-2020 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων την 10-7-2019 οφειλών των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων

ΓΝΩΜΕΣ

DUTH CORNER

Magazine