Α΄ ΕΠΣ Θρακης: Η «μητερα των μαχων» στο Σιδηροχωρι!

Ντέρμπι πρωτοπόρων περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου

Με την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος συνεχίζεται σήμερα η Α' ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης, στην οποία ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.
 
Στο δημοτικό γήπεδο Σιδηροχωρίου η τοπική Δόξα φιλοξενεί τον αήττητο Ίασμο με στόχο αφενός να σταματήσει το σερί των φιλοξενούμενων αλλά και αφετέρου να «ψαλιδήσει» την απόσταση από την κορυφή που αυτή τη στιγμή είναι στο +5.
 
Η Δόξα Σώστη μετά τη βαριά ήττα από το Σιδηροχώρι με 0-4, υποδέχεται τη Δόξα Προσκυνητών, η οποία διανύει αρκετά κακή περίοδο με το σύνολο του κ. Πουρλιάκα να βρίσκεται στην 9η θέση με έξι μόλις βαθμούς. Το παιχνίδι αυτό σε αντίθεση με τα υπόλοιπα θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 15:00.
 
Συνέχεια στις επιτυχίες θέλει να δώσει ο Πανθρακικός που υποδέχεται την ομάδα του Ορφέα Ξυλαγανής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 0-1 επί των Προσκυνητών, ενώ ο Ορφέας από την ήττα με 1-2 από την Ελπίδα Σαπών.
 
Αρκετά καλή αγωνιστική περίοδο διανύει η Αναγέννηση Παγουρίων που μετά το 5-0 επί της Βιστωνίδας Κοπτερού θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Δόξας Γρατινής. Από την άλλη, η ομάδα του κ.Δίγκα προέρχεται από την ήττα με 1-0 από τον Ίασμο και θα ψάξει οπωσδήποτε βαθμούς προκειμένου να αναρριχηθεί βαθμολογικά.
 
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στις Σάπες με την Ελπίδα να φιλοξενεί τον Ορφέα Στρύμης. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και δείχνουν να βρίσκονται σε ανοδική πορεία κάτι που προμηνύει ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι.
 
Τέλος μετά τη βαριά ήττα από την Αναγέννηση Παγουρίων, η Βιστωνίδα Κοπτερού θα φιλοξενηθεί στους Αγίους Θεοδώρους από τον Σπάρτακο με στόχο μονάχα τη νίκη προκειμένου να μην αυξηθεί περισσότερο η διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Σπάρτακος βρίσκεται στην 8η θέση με οχτώ βαθμούς και δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες.
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Βιστωνίδα Κοπτερού
Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Στρύμης
Δόξα Γρατινής-Αναγέννηση Παγουρίων
ΑΠΣ Πανθρακικός-Ορφέας Ξυλαγανής
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου
Δόξα Σώστη-Δόξα Προσκυνητών

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.