«Περνατε με δικη σας ευθυνη»

Αφύλακτη και η σιδηροδρομική διάβαση στην παλαιά οδό Ξάνθης

Πληθαίνουν οι καταγγελίες συμπολιτών μας δια των social media για τις διαβάσεις των τρένων εντός του νομού Ροδόπης που παραμένουν αφύλακτες με τους διερχόμενους οδηγούς να παίζουν κορώνα γράμμα την ζωή τους καθημερινά.

Λίγε ημέρες πριν είχαμε γράψει για την διάβαση στον δρόμο Κοσμίου – Ιτέας όπου η διάβαση παραμένει αφύλακτη εδώ και μήνες, καθώς ούτε οι προστατευτικές μπάρες λειτουργούν, ούτε η ηχητική και φωτεινή προειδοποίηση, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να ελέγχουν «με το μάτι» το αν πλησιάζει ή όχι αμαξοστοιχία.

Στις καταγγελίες αυτές έρχονται σήμερα να προστεθούν άλλες δύο, εν είδη κυρίως προειδοποίησης, όπως αναφέρουν και οι καταγγέλλοντες προς τους λοιπούς συμπολίτες οι οποίες όμως αφορούν στο ίδιο σημείο. Συγκεκριμένα αφορούν στην διάβαση επί της Νικ. Πλαστήρα, Παλαιά οδό Ξάνθης, που οδηγεί προς την δυτική έξοδο της πόλης, όπου οι προστατευτικές μπάρες βρίσκονται εκτός λειτουργίας παρά το γεγονός ότι πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο διέλευσης οχημάτων. Και σε αυτήν την περίπτωση μπάρες και φωτεινοί σηματοδότες βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Βεβαίως ο ΟΣΕ έχει τοποθετήσει στο σημείο πινακίδα με την οποία προειδοποιεί για την μη λειτουργία της διάβασης και με την επισήμανση πως οι διερχόμενοι «περνάτε με δική σας ευθύνη».

Μην είμαστε και αγνώμονες λοιπόν! Εύγε στον ΟΣΕ! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.