Υπερβολικη αισιοδοξια, η ξερουν κατι που δεν ξερουμε;

Απαρατήρητα

Με έκπληξη υποδέχθηκαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι που συμμετέχουν στο καρναβάλι Ξάνθης, την πρόσκληση του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης σχετικά με την κατάθεση προτάσεων ενόψει των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2021.
 
Το μήνυμα του Κέντρου ανέφερε μεταξύ άλλων, πως δεδομένης της υγειονομικής κρίσης, της προάσπισης της δημόσιας υγείας και της εφαρμογής των αποφάσεων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, «παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν προγραμματίζετε κάποια εκδήλωση η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των ΘΛΕ».
 
Τώρα θα πείτε τι προτάσεις να καταθέσουν οι σύλλογοι, όταν δεν έχει υπάρξει συζήτηση για την πραγματοποίηση του καρναβαλιού ή οποιασδήποτε εκδήλωση σε αυτό; Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και οι σύλλογοι, που εξέφρασαν την απορία τους για το πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εκδήλωση, όταν δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις.
 
Αν απλώς ζητούνταν προτάσεις, με την προοπτική να γίνει κάτι, όχι απαραίτητα την εποχή των Αποκριών, αλλά όταν τα πράγματα χαλαρώσουν κάπως, με την ελπίδα πως θα προχωρήσουν και μαζικά οι εμβολιασμοί, θα ήταν λιγάκι πιο κατανοητό, ή και ιδέες για να γίνει μεγαλύτερο το καρναβάλι του 2022.
 
Τώρα, από τη στιγμή που γίνονται προσπάθειες να αποφευχθούν οι συνωστισμοί, μάλλον είναι ευσεβείς πόθοι. Εκτός πια και αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.