Υπαρχει χωρος για νεους συνδυασμους στο Δημο Κομοτηνης;

Φαίνεται πως ξεκίνησαν διερευνητικές κινήσεις, από τουλάχιστον μία εν δυνάμει επικεφαλής ψηφοδελτίου, που διαθέτει και εμπειρία στα αυτοδιοικητικά

Έχουμε σταθεί επανειλημμένα στο γεγονός ότι όποιος επιθυμεί να κατέλθει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίς τις κινήσεις, και να αρχίσει να «κλείνει» ονόματα από νωρίς, μιας και η εξεύρεση αρκετών υποψηφίων ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις του νέου νόμου, που προβλέπει μεγάλο αριθμό υποψηφίων και στα τοπικά συμβούλια για τον φέρελπι συνδυασμό.

Φαίνεται λοιπόν πως αυτές οι κινήσεις, έστω και διερευνητικά, έχουν ήδη ξεκινήσει, από τουλάχιστον μία εν δυνάμει επικεφαλής ψηφοδελτίου, που διαθέτει και εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.

Δεν γνωρίζουμε, είναι η αλήθεια, αν αυτές οι διερευνητικές επαφές θα αποδώσουν, γιατί μπορεί να μην είναι νωρίς να ξεκινήσεις, αλλά σίγουρα απομένει πολύς χρόνος από τώρα μέχρι τις εκλογές.

Θα φανεί λοιπόν, αν και η άποψή μας πάντα είναι πως ο πλουραλισμός απόψεων, είναι καλός, και θα πρέπει να υπάρχει, τόσο εντός των συμβουλίων, όσο και εκτός. Οψόμεθα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.