Βρεθηκε αγοραστης για το ARCADIA

Σύμφωνα με την ειδική πλατφόρμα πλειστηριασμών, το ξενοδοχείο κατακυρώθηκε, με την τιμή των 2.500.001 ευρώ

Προ μερικών εβδομάδων, είχαμε δημοσιεύσει ότι το ξενοδοχείο ARCADIA, το οποίο για πολλά χρόνια πλέον είναι κλειστό, θα βγει σε πλειστηριασμό, στις 9 Μαρτίου, με προοπτική να λειτουργήσει ξανά.

Πολλοί ήταν, δικαίως έχοντας το προηγούμενο αρκετών κλειστών ξενοδοχείων στην περιοχή αλλά και την μη μαζική έλευση τουριστών σε αυτή, επιφυλακτικοί για το αν θα υπάρξει αποτέλεσμα, όμως από ό,τι φαίνεται, εκτός απροόπτου, το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει ξανά.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με την ειδική πλατφόρμα πλειστηριασμών, το ξενοδοχείο κατακυρώθηκε, με την τιμή των 2.500.001 ευρώ, ένα ευρώ επιπλέον από την αρχική τιμή.

Βέβαια το γεγονός ότι βρέθηκε αγοραστής που θα διαθέσει αυτό το ποσό, σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και σε μια ομολογουμένως δύσκολη εποχή, κάνει εντύπωση, και ελπίζουμε πως σύντομα θα δούμε το ξενοδοχείο να λειτουργεί ξανά, και να αναστραφεί η αρνητική πορεία των κλινών στην περιοχή μας, που να θυμίσουμε, μειώνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Απομένει να δούμε τι θα γίνει με το ξενοδοχείο, και ίσως να υπάρχει ελπίδα ότι και άλλες δομές, αν και ομολογουμένως σε χειρότερη κατάσταση (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ξενία), θα μπορέσουν να ξαναζωντανέψουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.