Βαρανε KANONI οι Rodopi Runners

Απαρατήρητα

Την διεξαγωγή ενός καινούριου αγώνα στην καρδιά της Νυμφαίας ανακοίνωσαν οι Rodopi Runners, τον ορεινό αγώνα Νυμφαίας Κανόνι, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού, θα είναι το Τουριστικό περίπτερο της Νυμφαίας, και ο αγώνας απόστασης 12χλμ με υψομετρική 500μ, θα έχει όριο τερματισμού τις 4 ώρες.

Η διαδρομή του αγώνα ξεκινάει από το Τουριστικό της Νυμφαίας, συνεχίζει προς το παλιό τελωνείο, κανόνι, όπου και θα υπάρχει στεκ, υψομετρικό και επιστρέφει παράλληλα προς το Τουριστικό.

Στόχος όλων είναι η διεξαγωγή ενός Covid free αγώνα, για το λόγο αυτό θα ισχύσουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ που ίσχυαν την Κυριακή 25 Ιουλίου, ημέρα ανακοίνωσης του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ορίζεται ανώτατο όριο συμμετεχόντων τα 300 άτομα. Όλοι οι ενήλικες αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την ημέρα του αγώνα αρνητικό PCR ή rapid test εντός 48ώρου, ενώ οι ανήλικοι αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό self test με ημερομηνία την ημέρα του αγώνα και έγγραφη συναίνεση γονέα για τη συμμετοχή στον αγώνα (έκδοση ΥΔ μέσω gov.gr).

Από τους παραπάνω προληπτικούς ελέγχους εξαιρούνται όσοι προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση). Συστήνεται η χρήση μάσκας στους ανοικτούς χώρους που θα παρατηρείται συνωστισμός, ενώ θα δοθεί τμηματική εκκίνηση.

Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλεί στην ΓΓΑ το πρωτόκολλο του αγώνα προς έγκριση. Σε κάθε περίπτωση αλλαγών των όρων συμμετοχής θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων.

Περισσότερες λεπτομέρειες, ή αν θέλετε να εγγραφείτε, μπορείτε να δείτε εδώ: https://rodopirunners.gr/index.php/events/kanoni/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.