Τριημερο στην Θασο με μεγαλες δοσεις υπομονης

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία που περίμενε όσους επέλεξαν την Θάσο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Κι αυτό γιατί όποιος έφτανε στο λιμάνι της Κεραμωτής το πρωί του Σαββάτου, 19 Ιουνίου ερχόταν αντιμέτωπος με ουρά χιλιομέτρων που έφτανε μέχρι και εκτός του οικισμού.

Όσοι πρόλαβαν να φύγουν με τα πρώτα πρωινά δρομολόγια στάθηκαν πιο τυχεροί, ενώ όσο έφτασαν μετά τις 11 το πρωί έως και αργά το απόγευμα κλήθηκαν να εξαντλήσουν τα αποθέματα υπομονής που είχαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν από αρκετούς Ροδοπίτες που βρέθηκαν στην αναμονή μεγάλη ήταν και η κάθοδος των Ρουμάνων επισκεπτών που αποτέλεσαν και την κύρια «μάζα» των επισκεπτών στο νησί, ενώ οφείλουμε να επισημάνουμε πως παρά την αναμονή αλλά και την γκρίνια που αυτή επέφερε, υπήρχαν συνεχώς δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του συνόλου των πολιτών.

Το ίδιο «έργο» επαναλήφθηκε σε μικρότερο βέβαια βαθμό και κατά την επιστροφή των εκδρομέων την Δευτέρα αυτή τη φορά στο λιμάνι της Θάσου με τελικό προορισμό την Κεραμωτή.

Η ομορφιά ωστόσο του νησιού κρίνουμε πως στάθηκε ικανή να ισορροπήσει την προαναφερθείσα ταλαιπωρία τουλάχιστον για μερίδα των εκδρομέων, σε κάθε περίπτωση πάντως στέλνει το αισιόδοξο μήνυμα πως παρά την πανδημία η Θάσος, το «διαμάντι» της ΠΑΜ-Θ αναμένεται να αποτελέσει καλοκαιρινό προορισμό, γεγονός ιδιαιτέρως σημαντικό για την οικονομία του νησιού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.