Τον Δημο Δραμας θα διεκδικησει ο Αριστειδης Μωυσιαδης

Απαρατήρητα

Ρότα για… άλλο βαθμό της αυτοδιοίκησης βάζει ο μέχρι προσφάτως Περιφερειακός Σύμβουλος Δράμας με την «Περιφερειακή Σύνθεση» από την οποία και ανεξαρτητοποιήθηκε για να παραμείνει ανεξάρτητος αλλά να οριστεί άμισθος εντεταλμένος σύμβουλος εφαρμογής δράσεων κοινωνικής πολιτικής και συνέργειας με τους φορείς της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Αριστείδης Μωυσιάδης.

Σε σχετική συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής ο κ. Μωυσιάδης από κοινού με τον κ. Αθανάσιο Κάππα ανακοίνωσαν την ίδρυση της δημοτικής παράταξης «Αγαπάμε Δράμα» με την οποία θα διεκδικήσουν τον Δήμο Δράμας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Μωυσιάδης είχε προαναγγείλει ήδη από τον περασμένο Μάιο ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τις δυνάμεις του να επικεντρώνονται στην εκλογική του περιφέρεια, μια απόφαση που όπως είχε δηλώσει και τότε είναι απόφαση «συνείδησης και ηθικής».

Η συνέντευξη τύπου αποτέλεσε την επίσημη πρώτη εμφάνιση του συνδυασμού και του λογοτύπου του σηματοδοτώντας από ότι κατανοήσαμε και την εκκίνηση της προεκλογικής τους δράσης με στόχο την αλλαγή σελίδας στον Δήμο της Δράμας, όπου όπως τόνισε ο ίδιος «η ελπίδα αργοσβήνει» λόγω στασιμότητας, με τους πρώτους υποψηφίους ή συνοδοιπόρους να έχουν επίσης ανακοινωθεί το πρόσφατο προηγούμενο διάστημα δια των social media.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.