Τελη Ιανουαριου οι ανακοινωσεις υποψηφιων Τοψιδη

Με το τέλος του 2022, βλέπουμε πως ξεκίνησαν σιγά σιγά οι ανακοινώσεις των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με αρκετούς από την παράταξη Μέτιου να ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να είναι εκ νέου υποψήφιοι κατά μόνας.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται κινήσεις και από τις άλλες, υφιστάμενες ή εν δυνάμει, παρατάξεις, αν και ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτό που ακούμε όμως είναι πως ο Χριστόδουλος Τοψίδης ετοιμάζεται για ανακοινώσεις, με την παρουσίαση του κύριου όγκου του ψηφοδελτίου του στο τέλος του Ιανουαρίου.

Από ότι φαίνεται, οι περισσότερες θέσεις στο ψηφοδέλτιο έχουν ήδη γεμίσει, αλλά μάλλον θα έχουμε μια κύρια παρουσίαση, όπου θα ανακοινωθούν οι περισσότεροι υποψήφιοι, και στη συνέχεια επιμέρους ανακοινώσεις. Δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε τις επιμέρους παρουσιάσεις σε κάθε ΠΕ, όπως έγινε την προηγούμενη φορά, όμως αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε μια προεκλογική περίοδο με διαλείμματα, μιας και μεσολαβούν στο μεταξύ οι εθνικές εκλογές (όσες και αν είναι αυτές).

Όσο για τις υπόλοιπες παρατάξεις; Ο Περιφερειάρχης προτιμά να κάνει τον αγώνα με επιμέρους ανακοινώσεις μέσω διαδικτύου, και ούτως η άλλως έχει ένα κορμό Συμβούλων, ενώ αν υπάρξει παράταξη από την κεντροαριστερά, μπορεί να περιμένει ακόμα την κινητικότητα στο πολιτικό σκηνικό να καταλαγιάσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.