Συμπολιτες μας προσεφεραν μπουκαλακια με νερο για τις αναγκες των αστυνομικων τις μερες του καυσωνα

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η ΕΑΥΡ

Επαγγελματικό ψυγείο  τοποθέτησε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής που – με μέριμνα και έξοδα του Σωματείου -θα ανεφοδιάζεται όλο το 24ωρο με κρύα νερά, καθόλη τη διάρκεια του παρατεταμένου καύσωνα «ΚΛΕΩΝ», προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες των αστυνομικών όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών της έδρας.

Παράλληλα η ΕΑΥΡ απέστειλε σε όλες τις περιφερειακές Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Ροδόπης ικανές ποσότητες εμφιαλωμένων νερών,  για τον ίδιο σκοπό .

Όπως εξηγεί η ΕΑΥΡ, «η κίνησή μας αυτή πραγματοποιείται ως ελάχιστη ένδειξης  στήριξης και αλληλεγγύης  στους συναδέλφους μας, οι οποίοι αναγκάζονται να εργάζονται κάτω από αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες».

Παράλληλα το ΔΣ της ΕΑΥΡ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κ. Μαζαράκη Ιωάννη ιδιοκτήτη της Επιχείρησης Εστίασης με την επωνυμία «ELEPHANT» που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Κοσμίου, ο οποίος έμπρακτα στήριξε την κίνηση των αστυνομικών, προσφέροντας 1.680 συσκευασίες των 0,5 ml  εμφιαλωμένων νερών.

Επίσης για τον ίδιο λόγο εκφράζει θερμές ευχαριστίες και στον κ.  Κασμερίδη Χαράλαμπο ιδιοκτήτη της Επιχείρησης  Βιβλιοπωλείου  με την επωνυμία «THE WRITE PLACE» που εδρεύει στην οδό Ν. Ζωίδη 84, ο οποίος προσέφερε 240 συσκευασίες 0,5 ml  εμφιαλωμένων νερών.

 Όπως διαβεβαιώνει η Διοίκηση της ΕΑΥΡ, «βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται πάντα κοντά στους συναδέλφους μς και στην τοπική κοινωνία, αγωνιζόμενη για την επίλυση των προβλημάτων τους». Σχολιάζει δε πως «ιδιαίτερη χαρά μας δίνουν οι κινήσεις στήριξης του έργου μας από  συμπολίτες  μας, καθώς καταδεικνύουν την αγάπη τους στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και την εκ μέρους τους αναγνώριση της προσφοράς  των αστυνομικών της Ροδόπης στην τοπική κοινωνία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.