Στην καμπανια της Prolepsis για την προωθηση του εμβολιασμου συμμετεχει ο Μουφτης Κομοτηνης

«Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού αποτελεί τη μόνη ασφαλή διέξοδο» τονίζει στο μήνυμά του

Καμπάνια για την προώθηση του εμβολιασμού κατά της COVID-19 υλοποιεί το Ινστιτούτο Prolepsis στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η καμπάνια πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Κλινικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ιατρικής Σχολής του Stanford University μέσω της ανάρτησης και προώθησης σύντομων μηνυμάτων και βίντεο στο Facebook.

Οι αναρτήσεις (βίντεο/μαρτυρίες) έχουν στόχο να ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας να εμβολιαστούν κατά της COVID-19 και να διαδώσουν τα οφέλη του εμβολίου, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό μας όπλο για την οριστική αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι αναρτήσεις προβάλλονται σε περιοχές της Ελλάδας που παρουσιάζουν χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη με στόχο την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού.

Στην εν λόγω καμπάνια της Prolepsis για την προώθηση του εμβολιασμού κατά της Covid-19 συμμετέχει και ο Μουφτής Κομοτηνής, Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ

«Ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού αποτελεί τη μόνη ασφαλή διέξοδο. Το κύριο μέσο προστασίας απέναντι στην πολιορκία της πανδημίας. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι δεν θα κολλήσει ποτέ ο εμβολιασμένος αλλά όλοι συμφωνούν ότι ακόμα κι αν κολλήσει θα τον ξεπεράσει με ανώδυνα συμπτώματα. Η ασφάλεια και η χαρά είναι στο χέρι μας. Γι’ αυτό ας εμβολιαστούμε. Είναι τόσο εύκολο και ασφαλές. Τώρα. Σήμερα. Γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά για εμάς και τον αγαπημένο μας. Εμβολιαζόμαστε τώρα γιατί πιστεύουμε στην επιστήμη, στις διαταγές του δημιουργού μας, αγαπάμε την ζωή», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.