Σταση στο Μπεργκαμο για εκπαιδευτικους απο τις Σαπες μεσω ERASMUS+

Απαρατήρητα

Στην Ιταλία βρίσκονται αυτές τις μέρες εκπαιδευτικοί από το Διαπολιτισμικό Λύκειο Σαπών, συμμετέχοντας στην κινητικότητα εκπαιδευτικών μέσω του προγράμματος ERASMUS+ παρά την δυσκολία της πανδημίας.

Το πρόγραμμα του ΓΕΛ ΔΕ ΣΑΠΩΝ σε αυτή την κινητικότητα έχει τίτλο: «ΜΕΤA-μορφώνουμε την πολυπολιτισμική αίθουσα σε διαπολιτισμική: ακολουθώντας τις επιταγές των καιρών» στα Αγγλικά: “Transforming a multicultural class into an intercultural one: following the requirements of the times”.

Όπως μας ενημερώνει ο καθηγητής, και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης κ. Μιχάλης Βασιλειάδης, οι εργασίες ξεκινούν στην Ιταλία και το Σοβεράτο της Καλαβρίας με το σεμινάριο: “Coaching & Mentoring – Innovative techniques for teachers, mentors, and educators to fight drop up and motivate all”.  Όμως η πρώτη στάση τους ήταν το Μπέργκαμο της Λομβαρδίας, λόγω των δρομολογίων για τον τελικό τους προορισμό, με το κενό της ανταπόκρισης να τους δίνει την ευκαιρία για μια βόλτα στην παλιά πόλη, την οποία και αποθανάτισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.