«Σφιγγα» για τα νεα τμηματα του ΔΠΘ ο Α. Συριγος

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του το Υπουργείο

Καθησυχαστικός για το μέλλον των νέων τμημάτων του πανεπιστημίου, αλλά και για την επέκτασή του σε όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ, αν και εξαιρετικά φειδωλός στις δηλώσεις του, ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος.

Ο κ. Συρίγος βρέθηκε στην Κομοτηνή με αφορμή την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Αρχιεπισκοπής με το ΔΠΘ και την επιτιμοποίηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου την Τρίτη, και μιλώντας σε Δημοσιογράφους τόνισε πως το σωστό θα ήταν να καλύψει όλη την περιφέρεια ΑΜΘ, ενώ σημείωσε πως δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία για τη σχολή Ψυχολογίας του Διδυμοτείχου, παρόλο που δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο κ. Συρίγος κατά την εκδήλωση της υπογραφής τόνισε ότι χαίρονται που το πανεπιστήμιο πηγαίνει τόσο καλά, και πως επιθυμούν να το ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον, θυμίζοντας την σημασία που δίνει σε αυτό το πόρισμα της Διακομματικής για τη Θράκη.

Από ό,τι φαίνεται λοιπόν, ακόμα κλειστά κρατά τα χαρτιά του το Υπουργείο. Ας ελπίσουμε πως η αισιοδοξία, αλλά και καταπώς φαίνεται και η καλή συνεργασία του Υφυπουργού με τις πρυτανικές αρχές, θα έχει θετικό αποτέλεσμα. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.