Σε ολη την πολη οι διαβασεις του κομβου του ΟΑΕΔ

Τα νέου τύπου σαμαράκια λοιπόν, φαίνεται πως θα αποτελέσουν πρότυπο για όλες τις διαβάσεις

Όποιος έχει περάσει από τον Κόμβο του ΟΑΕΔ πρόσφατα, θα έχει παρατηρήσει ότι στις διαβάσεις πεζών που βρίσκονται περιμετρικά αυτού, έχουν δημιουργηθεί νέου τύπου «σαμαράκια» τα οποία αναδεικνύουν τις διαβάσεις, και βοηθούν να μειωθεί η ταχύτητα, χωρίς να μοιάζουν όμως με τα παλιού τύπου σαμαράκια, τα οποία όμως πλέον δεν τοποθετούνται, ακόμα και σε περιοχές με σχολεία.

Αυτά τα νέου τύπου σαμαράκια λοιπόν, φαίνεται πως θα αποτελέσουν πρότυπο για όλες τις διαβάσεις στο Δήμο Κομοτηνής, σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη.

Όπως τόνισε κατά την διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, θα φέρει πρόταση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει από τον νέο χρόνο, όπου έχει διαβάσεις, τόσο στην πόλη όσο και στους οικισμούς, να μετατραπούν ανάλογα, αρχής γενομένης από τις περιοχές κοντά στα σχολεία, ώστε να μειώνεται η ταχύτητα από τους οδηγούς.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει ο Δήμος να προστατεύσει όσο μπορεί τους μαθητές, χωρίς να τοποθετεί πλέον τα μάτια γάτας, που έχουν αντικαταστήσει σε πολλές περιπτώσεις τα σαμαράκια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.