Πτυχιο και για τον «δικο μας» Νεκταριο

Παρέβαμε το πτύχιο του από το ΠΜΣ «Κείμενα και Πολιτισμός»

Στις σελίδες του σημερινού «ΠτΘ» μπορείτε να βρείτε αναλυτικό ρεπορτάζ από την ορκωμοσία των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ με τίτλο «Κείμενα και Πολιτισμός».

Ανάμεσα στους 31 αποφοίτους του ΠΜΣ είναι όμως και ο «δικός μας» πολύτιμος συνεργάτης Νεκτάριος Μουρδικούδης, ο οποίος αποτελεί μέλος της «οικογένειας» του «ΠτΘ» ήδη με το τέλος των φοιτητικών του χρόνων, πέντε περίπου χρόνια πριν.

Ο Εβρίτης στην καταγωγή Νεκτάριος Μουρδικούδης, εκ των βασικών συνεργατών μας στον τομέα της Επιμέλειας των εκδόσεων μας, χθες πέρασε για δεύτερη φορά την πόρτα του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας με πτυχίο στα χέρια του, έχοντας στο πλευρό του τους γονείς τους, αλλά και εκλεκτούς φίλους, μαζί και τους συνεργάτες του στον «ΠτΘ».

Στον «δικό μας» Νεκτάριο λοιπόν, ξεχωριστά, θα μας επιτρέψετε, συγχαρητήρια, δεδομένης της πολύχρονης συνοδοιπορίας μας, με την ευχή της «Καλή σταδιοδρομίας» να ικανοποιείται ήδη με ένα ακόμα πιο λαμπρό ωστόσο μέλλον μπροστά του για το οποίο είμαστε σίγουροι.

Νεκτάριε μας θερμά συγχαρητήρια!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.