Ποιος θεουλης;

Απαρατήρητα

Με το άκουσμα πως μόλις 4 χρόνια μετά την πτώση της, υπάρχει επιτέλους κίνηση για την προκήρυξη του έργου της αποκατάστασης της γέφυρας του Κομψάτου, (παρόλο που μην περιμένετε να δείτε μπουλντόζες σύντομα) αρκετά ήταν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και σε μερικά από αυτά εντοπίσαμε με ενδιαφέρον πως στους χάρτες της Google, κάποιος θεούλης, γιατί μόνο αυτό τον χαρακτηρισμό μπορούμε να του δώσουμε, έχει δημιουργήσει το τουριστικό αξιοθέατο «Πεσμένη Γέφυρα» το οποίο, όπως μας πληροφορεί, είναι προσωρινά κλειστό (μιας και μπροστά στην αιωνιότητα, όντως, όλα είναι προσωρινά).

Το αξιοθέατο προς το παρόν έχει μόνο μία αξιολόγηση 5 αστέρων, αλλά ελπίζουμε πως τα επόμενα χρόνια, όσο θα βρίσκεται εκεί, θα έχει και άλλους ενδιαφερόμενους. Ίσως θα μπορέσει να αποτελέσει το έναυσμα και για να αυξηθεί ο εναλλακτικός τουρισμός στην περιοχή μας, μιας και με δύο πεσμένες γέφυρες θα μπορούσαμε να το κάνουμε πολιτιστική διαδρομή στην Περιφέρεια.

Βέβαια υποτίθεται ότι θα προχωρήσει η ανακατασκευή της, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, στο χρόνο που θα πάρει, θα μπορούν να επισκεφτούν τον χώρο χιλιάδες τουρίστες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.