Πηρε μερος στις εργασιες του 29ου Πανελληνιου Συνεδριου ΠΟΑΣΥ η Σταυρουλα Τζατζανα

Απαρατήρητα

Η κ.  Σταυρούλα Τζατζανά, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΟΑΣΥ και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ροδόπης ήταν παρούσα στο 29ο Πανελλαδικό Συνέδριο ΠΟΑΣΥ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Εκεί αναλύθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου, ζητώντας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, τον σεβασμό στα ανθρώπινα και εργασιακά τους δικαιώματα με απώτερο σκοπό μία καλύτερη Αστυνομία και το δικαίωμα του απλού πολίτη στην ασφάλεια.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, το συνέδριο αποτέλεσε παραγωγική παράθεση ιδεών, όπου αναπτύχθηκαν προβληματισμοί, κατατέθηκαν προτάσεις, έγινε ιστορική αναφορά στους μέχρι τώρα αγώνες για το δίκαιο αίτημά των αστυνομικών, το οποίο αν και είναι αυτονόητο, δυστυχώς παραμένει ανικανοποίητο, που αφορά στην αναγνώριση – ένταξη του επαγγέλματος των Αστυνομικών στα επικίνδυνα και ανθυγιεινά επαγγέλματα ενώ στο  τέλος καταρτίστηκε το ψήφισμα, στο οποίο αποτυπώνεται το διεκδικητικό πλαίσιο για τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών βραβεύτηκαν οι πρωτεργάτες του συνδικαλιστικού κινήματος για την προσφορά τους  ενώ παράλληλα τονίστηκε η σπουδαιότητα της ενότητας και ο καταλυτικός ρόλος αυτής στην αποτελεσματικότητα των αγώνων της Ομοσπονδίας. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.