Περα απο την τουριστικη προβολη της ΑΜΘ

Συνεχίζονται οι επιφυλάξεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνεχίζονται οι επιφυλάξεις για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας ΑΜΘ, με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο να είναι πολύ αρνητικές για τον τρόπο που αυτή υλοποιείται.

Έτσι όταν ήρθε στο συμβούλιο η 3η τροποποίηση της σύμβασης με τον ανάδοχο, ακόμα και αν αφορούσε μικρές αλλαγές, κυρίως για τυπικούς λόγους, τα στελέχη της αντιπολίτευσης δεν την ψήφισαν, και επανέλαβαν την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο έγινε ο διαγωνισμός, αλλά και εφαρμόζεται η προβολή, με έλλειψη σοβαρής δουλειάς στον τομέα και καμία διόρθωση προς τη σωστή κατεύθυνση.

Έτσι η τροποποίηση πέρασε με τις ψήφους της συμπολίτευσης, όμως απομένει να δούμε τα αποτελέσματα αυτής της προβολής, ώστε να αποφασίσουμε αν ήταν θετική, αν ήταν αρνητική, αλλά και τι θα πρέπει να γίνει ακόμα.

Άλλωστε μπορεί όλοι να είναι επικεντρωμένοι στη συγκεκριμένη σύμβαση, όμως θα έπρεπε ήδη να έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής για τα επόμενα χρόνια, μιας και οι δράσεις αυτές είχαν σχεδιαστεί από το προηγούμενο ΕΣΠΑ, το οποίο ολοκληρώνεται.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η συγκεκριμένη σύμβαση πέρασε πολύ καιρό στις δικαστικές αίθουσες, μέχρι να «ξεκολλήσει» για να μπορέσει να προχωρήσει, ίσως όσο πιο νωρίς ξεκινήσουμε, θα έχουμε και περισσότερο χρόνο για τις δράσεις αυτές.

Καλό θα ήταν επίσης να «χτιστεί» το νέο πρόγραμμα επάνω στην εμπειρία του παλιού, αλλά εκεί θα πρέπει να ομολογήσουμε πως κρατάμε μικρό καλάθι;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.