Οταν το bollywood «συναντησε» την Καβαλα

Διαβάσαμε τις προηγούμενες ημέρες σε σχετικά ρεπορτάζ του «Καβαλιώτικου» τύπου για την παρουσία ινδικού συνεργείου το οποίο πραγματοποιεί γυρίσματα στην Καβάλα στο πλαίσιο κινηματογραφικής παραγωγής. Μίας μάλιστα κινηματογραφικής παραγωγής, η ιστορία της οποίας αφορά σε έναν νεαρό άντρα που αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του όμως γνωρίζοντας την ομορφιά της ζωής, μέσα από την λάμψη και την ομορφιά της Καβάλας, αναθεωρεί τις απόψεις του.
 
Η ταινία αυτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας ο οποίος εν είδει καλωσορίσματος του πολυμελούς συνεργείου παρέθεσε σχετική συνέντευξη τύπου κατά την οποία μίλησαν τόσο οι πρωταγωνιστές της ταινίας Ριχάμ Τσαουχάν και Κασμίρα Σαάχ που είναι και η σκηνοθέτης της ταινίας, όσο και η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και η πρόεδρος της «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου.
 
Άπαντες υπογράμμισαν την ομορφιά και την αρχοντιά της Καβάλας, που οδήγησαν μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές της πλέον γνωστής και κερδοφόρας κινηματογραφικής βιομηχανίας, του bollywood να την επιλέξουν για τόπο γυρισμάτων, με τον Δήμο Καβάλας να είναι ο πρώτος πανελλαδικά που ξεκίνησε την «διείσδυσή» του στην αγορά της Ινδίας, τόσο μέσο της έβδομης τέχνης όσο και μέσα από την συμμετοχή της σε σχετικές εκθέσεις.
 
Η 7η τέχνη άλλωστε όπως υπογράμμισε και η κ. Τσανάκα αποτελεί το καλύτερο δυνατό τρόπο διαφήμισης της περιοχής μας, μία περιοχή ωστόσο η οποία όπως φαίνεται έχει για τα καλά κερδίσει το ινδικό κοινό, που όπως τόνισε και η Κασμίρα Σαάχ θεωρεί την Καβάλα ως την ωραιότερη πόλη στον κόσμο.
 
Άντε και στα δικά μας! Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.