Ολη η Θρακη σε μια μερα

Το αδύνατο θα προσπαθήσει να επιτύχει ο Πρωθυπουργός στη Θράκη την Παρασκευή, να γυρίσει δηλαδή όλη την περιοχή μέσα σε μερικές ώρες, μιας και το πρόγραμμά του είναι κάτι παραπάνω από πυκνό.
 
Ο πρωθυπουργός λοιπόν θα πρέπει μέσα σε 6 ώρες να επισκεφτεί από τις 8.00 το πρωί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τα έργα του TAP, να επισκεφτεί τη Φιλλύρα, στη συνέχεια το μειονοτικό γυμνάσιο της Ξάνθης και το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» και να βρίσκεται στην Κομοτηνή στις 2 το μεσημέρι για να συμμετάσχει σε συνάντηση με τους φορείς στην Περιφέρεια.
 
Ας ξεκινήσουμε τονίζοντας πως το πρόγραμμα δεν θα τηρηθεί, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν τηρείται, όσο «αέρα» και να έχει μεταξύ συναντήσεων. Το συγκεκριμένο όμως προϋποθέτει είτε την ανακάλυψη του διακτινισμού από Έλληνες επιστήμονες που μας το κρατούν κρυφό, ή ο Πρωθυπουργός να πηγαίνει στο χώρο επίσκεψής του, χειραψίες, φωτογραφίες και φύγαμε.
 
Όσο για τη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς στην Περιφέρεια, χωρίς να έχει γίνει καμία προεργασία εκατέρωθεν, το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να τα πούνε οι φορείς όπως τα έχουν πει πολλές φορές μέχρι τώρα σε κάθε επισκεπτόμενο πολιτικό, αυτός να τα σημειώσει και να τους πει πως θα τα λάβει υπόψη, και «πάμε τώρα για να προλάβουμε τα εγκαίνια γιατί αργήσαμε».
 
Αλλά ακόμα και η ψευδαίσθηση ότι θα προλάβει να κάνει τα εγκαίνια της Έκθεσης που θα ξεκινήσουν στις 18.00, και θα έχουν τελειώσει για να πάει στο Arcadia στις 19.30, μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν, εκτός και αν έρθει, πάρει το ψαλίδι, κόψει την κορδέλα και φύγει. Αλλιώς, βγάλτε το 1 μπροστά από την ώρα, και προσεγγίζετε καλύτερα την πραγματική ώρα που θα ξεκινήσει η ομιλία… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.