Οι «Master Chef» της Ροδοπης στην Βαλενθια
Στην Βαλένθια της Ισπανίας βρίσκονται 30 επαγγελματίες της Εστίασης από Ελλάδα και Κύπρο και ανάμεσα τους είναι αντιπροσωπεία της Ροδόπης.
Εκεί έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους εκπαιδευόμενοι για μια εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του CENTRO SUPERIOR DE HOSTELERÍA. Η δράση υποστηρίζεται από το πρόγραμμα ERASMUS + και του εγκεκριμένου έργου Medflavors (δράση KA2 –Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση) «Creating gastronomy experiences for the designation of the Mediterranean nutrition value and the development of a tourism thematic network».
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί την εκκίνηση μιας προσπάθειας της Ροδόπης, να κάνει τα πρώτα και απαραίτητα βήματά της στον Γαστρονομικό Τουρισμό. Στην φωτογραφία διακρίνουμε μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΣ Ανέστη Βαφειάδη και τους επιχειρηματίες της πόλης μας Στέλιο Γκουντάκο, Γρηγόρη Τζενετίδη, Μιχάλη Σαπουντζή και Μεσούτ Χασάν.
Την εκπαιδευτική αποστολή διοργάνωσε το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης . Β.Σ.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.