Οι αναγνωστες για την «Χριστουγεννιατικη αγορα»

Απαρατήρητα

Μεγάλης αναγνωσιμότητας αλλά και σχολιασμού έτυχε το χθεσινό μας ρεπορτάζ σε σχέση με την εξέλιξη του διαγωνισμού για την εκμίσθωση των οικίσκων και των υπαίθριων χώρων στο πάρκο της Κομοτηνής, που θα αποτελούσαν την Χριστουγεννιάτικη αγορά του Δήμου Κομοτηνής.
 
Ο διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος μιας και κανένας ενδιαφερόμενος δεν προσήλθε  παρά το γεγονός ότι ο Δήμος με ταχύρρυθμες διαδικασίες είχε προσπαθήσει να ξεκινήσει φέτος την Χριστουγεννιάτικη αγορά.
 
Ο λόγος της «αποχής»; Επεξηγείται  λογικά από τους ίδιους τους αναγνώστες οι οποίοι κατέθεσαν δια των social media τις απόψεις τους, με κυρίαρχη εξ αυτών την καθυστέρηση στην υλοποίηση της ιδέας από πλευράς των αρμοδίων.
 
Σύμφωνα με τις απόψεις που κατατέθηκαν και κρίνονται ως ορθές για την απαραίτητη προετοιμασία από πλευράς των ενδιαφερόμενων επαγγελματιών της πόλης, η διαγωνιστική διαδικασία θα έπρεπε να προηγηθεί κατά τουλάχιστον δίμηνο ώστε να υπάρξει τόσο το απαραίτητο εκείνο διάστημα για τους επαγγελματίες να οργανωθούν όσο και το απαραίτητο εκείνο διάστημα λειτουργίας της αγοράς ώστε να «βγάλουν τα έξοδά τους».
 
Ορθά και λογικά επιχειρήματα προς «γνώση και συμμόρφωση» των αρμοδίων την επόμενη φορά για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση μίας καινούργιας, για τα δεδομένα της πόλης μας, ιδέας, που όλοι ή τουλάχιστον η πλειοψηφία καλωσορίσαμε. Ν.Β.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.