Ο Θανασης Γλαβινας, νεος Διευθυντης Κοινοβουλευτικης Ομαδας του ΚΙΝΑΛ

Είναι απόφοιτος της Νομικής Κομοτηνής

Την νέα ομάδα που θα κατέχει νευραλγικές θέσεις στο ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Νίκος Ανδρουλάκης, και ανάμεσα στα νέα πρόσωπα βρίσκεται και ένα κατά τρόπο «δικό μας παιδί», μιας και πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια στην πόλη μας, αλλά και συνεχίζει να συνδέεται με αυτή.

Πρόκειται για τον Θανάση Γλαβίνα, ο οποίος ορίστηκε Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Μάντζο, που αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου της παράταξης.

Ο Θανάσης Γλαβίνας γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Είναι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ., της Βόννης και του Γκρατς.

Σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτορας Συνταγματικού Δικαίου και διενεργεί φροντιστηριακά μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου στην Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ. Επίσης έχει διατελέσει υπότροφος στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή και συνεργάτης βουλευτή του SPD στο Βερολίνο, ενώ έχει εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής. Μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.