Ο Κωστας Μπανιωτης υποψηφιος για τον τιτλο του καλυτερου αθλητη στιβου της χρονιας

Στην ετήσια ψηφοφορία του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων

Τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα αθλητή στίβου διεκδικεί ο «δικός μας» Κώστας Μπανιώτης, στην καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).
 
Ο Κώστας Μπανιώτης βρίσκεται ανάμεσα στην λίστα των τεσσάρων αντρών που διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου άντρα αθλητή στίβου της χρονιάς, μαζί με τους Κώστα Φιλιππίδη (άλμα επί κοντώ), Μιχάλη Αναστασάκη (σφυροβολία) και Γιάννη Κυριαζή (ακοντισμός), ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών τον τίτλο διεκδικούν οι Κατερίνα Στεφανίδη (άλμα επί κοντώ), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν), Νικόλ Κυριακοπούλου (άλμα επί κοντώ), Ελισάβετ Πεσιρίδου (100μ. εμπόδια) και Ράνια Ρεμπούλη (ημιμαραθώνιος/μαραθώνιος).
 
Οι φίλοι του στίβου καλούνται να επιλέξουν τον καλύτερο άνδρα και την καλύτερη γυναίκα του 2016, μέσα από την ψηφοφορία που θα τρέχει στο site της ομοσπονδίας έως και τις 12 Ιανουαρίου. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν την Παρασκευή (13/1) μαζί με αυτά των Κ20 και Κ18, που έχουν ήδη ολοκληρωθεί.
 
Οι έξι νικητές και νικήτριες, που θα προκύψουν, θα βραβευθούν στην γιορτή των κορυφαίων που κάνει κάθε χρόνο ο ΣΕΓΑΣ.
 
Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Κώστα Μπανιώτη, όπως σημειώνεται και στην σελίδα της Ομοσπονδίας, «για ακόμη μία φορά βρέθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές, στις μεγάλες διοργανώσεις του 2016. Ο 30χρονος αθλητής ήταν πέμπτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού με άλμα στα 2,29 μ. και έκτος το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού. Στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ξεπέρασε τα 2,33 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ».
 
Μπορείτε να ψηφίζεται εδώ.
 
Καλή επιτυχία Κώστα! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.