Ο Γιωργος Γκοζης μας καλωσοριζει στο βιβλιοπωλειο του «ΜΕΣΙΕ ΣΑΡΛΟ»

Νέο επαγγελματικό βήμα για τον συγγραφέα

Με μια ανάρτηση στα social media, ο αγαπητός συγγραφέας και φίλος της οικογένειας του Παρατηρητή Γιώργος Γκόζης, ανακοίνωσε τον νέο του επαγγελματικό βήμα. Έπειτα από μια πετυχημένη πορεία στον χώρο του βιβλίου ως συγγραφέας (αναφέρονται ενδεικτικά ορισμένα από τα έργα του: «Μητερικό της Θράκης: βίοι και μαρτύρια αγίων και οσίων γυναικών της Θράκης», εκδόσεις Παρατηρητής της Θράκης Κομοτηνή 2020, «Θραύση κρυστάλλων» εκδόσεις Ποταμός Αθήνα 2020, «Ζαφείρη μη φοβάσαι, πάρε μια βέσπα», εκδόσεις Ποταμός Αθήνα 2022), προχωρά στο επόμενο βήμα στον κόσμο του βιβλίου και μαζί με καλούς φίλους, μας καλωσορίζει στο βιβλιοπωλείο ονόματι «ΜΕΣΙΕ ΣΑΡΛΟ».

Μη μπορώντας να κρατήσει τη χαρά του έγραψε στους φίλους του στο facebook:

«ΜΕΣΙΕ ΣΑΡΛΟ. Ένας ζεστός χώρος, χώρος φιλοξενίας χαρτιού και βιβλίου με αφορμή την ανθρώπινη επικοινωνία και συνάντηση, ένα σημείο αναφοράς, ενός μικρού –στο μέτρο που μας αναλογεί– κυττάρου. Τα γεγονότα κύλησαν ιλιγγιωδώς: τον περασμένο Μάιο το αποφασίσαμε, τον Ιούνιο αναζητήσαμε το χώρο φιλοξενίας της ιδέας μας, Ιούλιο και Αύγουστο εν μέσω καύσωνα ξεκίνησε η διαμόρφωση της στέγης και ιδού, μόλις προχτές ο ΜΕΣΙΕ ΣΑΡΛΟ άνοιξε τις γυάλινες πόρτες του, ελάχιστα πριν το νήμα της νέας σχολικής χρονιάς που αύριο ξεκινά».

Το βιβλιοπωλείο, βρίσκεται στη διεύθυνση Γιάννη Αγγέλου 3, Χαριλάου 542 50 στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι τρόποι επικοινωνίας είναι:

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή, με όμορφες και δημιουργικές δουλειές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.