Κουτο να συγκρινουμε τις καρναβαλικες εκδηλωσεις Κομοτηνης και Ξανθης
Χωρίς ουσιαστικό λόγο θεωρεί πως είναι οι βολές που ρίχνονται εναντίον των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Κομοτηνής από την πλευρά της Ξάνθης ο πρόεδρος της Trelac@demy κ. Πάττας.
Όπως είχαμε αναφέρει πριν από μερικές μέρες, οι εκδηλώσεις της περιοχής μας είχαν γίνει για ακόμα μια φορά θέμα στην συνεδρίαση του συντονιστικού στην Ξάνθη, με προτάσεις να μπει το Σάββατο που γίνεται η παρέλαση στην Κομοτηνή, ανταγωνιστική στην Ξάνθη.
Ο κ. Πάττας σημείωσε πως το πρόβλημα είναι περισσότερο της Ξάνθης, μεταξύ των συλλόγων ή ως ένα είδος αντιπολίτευσης. Άλλωστε θεωρεί κουτό να συγκρίνουμε τις εκδηλώσεις, όταν όλη η Κομοτηνή το Σάββατο και την Κυριακή που κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην Ξάνθη, βρίσκεται εκεί.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
