Καλεσμα σε Δημαρχους και Βουλευτες της Ροδοπης στην κινητοποιηση των κτηνοτροφων απο τον Σ. Κοσουτζη

Θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτήριο της Περιφέρειας τη Δευτέρα

Κάλεσμα προς τους φορείς της περιοχής μας, από τους τρεις βουλευτές, μέχρι και τους Δημάρχους της Ροδόπης, κάνει ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ροδόπης κ. Σάκης Κοσουτζής, ενόψει της κινητοποίησης το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου.

Να θυμίσουμε πως οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι ΑΜΘ έχουν καλέσει όλους τους κτηνοτρόφους της Περιφέρειας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή με σκοπό να εκφραστεί η έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα από τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στην  πληρωμή του 70% της βασικής ενίσχυσης.

Ο κ. Κοσουτζής τόνισε πως, όπως επισημάνθηκε και στην ανακοίνωση των κτηνοτροφικών συλλόγων, υπάρχουν ζητήματα με την εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, καθώς και στρέβλωση στην κατανομή των ενισχύσεων, λόγω της ανισομερούς κατανομής των βοσκοτόπων από το 2015, ένα παράπονο που έχουν εδώ και χρόνια οι κτηνοτρόφοι και της ΑΜΘ.

Για αυτό και με μήνυμά του κάλεσε τους Δημάρχους της Ροδόπης, αλλά και τους βουλευτές της, να δώσουν το παρών στην κινητοποίηση, για να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα των κτηνοτρόφων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.