Και ο αγιος φοβερα θελει

Απαρατήρητα

Με τηλεδιάσκεψη θα γίνει το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, μιας και φαίνεται πως η συνεχής γκρίνια των παρατάξεων της αντιπολίτευσης έφερε αποτέλεσμα.
 
Δείχνοντας λοιπόν πως πραγματικά, όπως λέει και ο σοφό λαός, και ο Άγιος φοβέρα θέλει, η συνεδρίαση την Τρίτη θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για την Περιφέρεια, μιας και θα γίνει απομακρυσμένα με τη συμμετοχή  51 Συμβούλων, και του Περιφερειάρχη.
 
Δεν γνωρίζουμε αν όλα θα πάνε καλά, και αν θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, μιας και το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει αποδείξει πως δεν μπορεί να συνεννοηθεί όταν όλοι τους βρίσκονται στην ίδια αίθουσα, πόσο μάλλον με αυτό το σύστημα.
 
Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε να μην απεμπολήσουμε την φυσική μας αισιοδοξία, και να πιστέψουμε πως θα καταφέρουν να έχουν μια δημιουργική και αποτελεσματική συνεδρίαση.
 
Βέβαια με δεδομένο ότι υπό κανονικές συνθήκες, τα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να κρατήσουν πέντε με έξι ώρες, και αυτό όταν οι σύμβουλοι βιάζονται να πάνε σπίτι τους (ή για after), το γεγονός ότι θα συμμετέχουν από την άνεση της οικίας τους, δημιουργεί ανησυχία πως όχι μόνο θα νυχτώσουν, αλλά θα ξημερωθούν…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.