Και επισημα υποψηφιος Δημαρχος Αλεξανδρουπολης ο Δημητρης Πετροβιτς

Σε δηλώσεις του σε κανάλι του Έβρου τόνισε πως έφτασε η ώρα να αλλάξει πολιτικό στίβο

Η ανάπτυξη στην Αλεξανδρούπολη, φαίνεται πως επεκτείνεται και στους δημάρχους, μιας και αυτοί που ελπίζουν να καταλάβουν τον δημαρχιακό θώκο είναι πολλοί. Πέρα όμως των δύο που θεωρούνται σίγουροι (Ζαμπούκης και Λαμπάκης) ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει πολλοί, λίγοι είναι αυτοί που φαίνεται ότι θα φτάσουν στην πηγή.

Ένας από αυτούς όμως φαίνεται πως είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, που μετά από 13 χρόνια θα αφήσει το δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης, και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον πρώτο.

Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για την υποψηφιότητα του κ. Πέτροβιτς ακουγόταν εδώ και καιρό, επειδή όμως φήμες ακούγονταν σε κάθε προεκλογικό κύκλο των αυτοδιοικητικων εκλογών, πολλοί ήταν αυτοί (και δεν εξαιρούμαστε και εμείς) που εξέφραζαν τον σκεπτικισμό τους (και δεν βοηθούσε το γεγονός πως οι απαντήσεις του, κάθε φορά που τον ρωτούσαμε για την υποψηφιότητά του στο Δήμο, ήταν Σιβυλλικές).

Στις δηλώσεις του σε κανάλι του Έβρου, ο κ. Πέτροβιτς τόνισε πως έφτασε η ώρα να αλλάξει πολιτικό στίβο, και πως ο αγώνας για τον τόπο δεν σταματά ούτε αναστέλλεται, αλλά αλλάζει επίπεδο.

Δεν γνωρίζουμε πως θα κινηθούν τα πράγματα στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, ιδιαίτερα όταν η ΝΔ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν θα δώσει χρίσματα στους Δήμους (και εδώ που τα λέμε, δεν βλέπουμε και τα υπόλοιπα κόμματα να τρέχουν να δώσουν χρίσματα, εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων).

Οπότε, περιμένουμε τι θα δείξει η κάλπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.