Πετροβιτς ετοιμος για ολα

Σε μια διφορούμενη ανάρτηση προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Σε μια διφορούμενη ανάρτηση προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που είναι μια φωτογραφία του με τη λεζάντα «Είμαστε έτοιμοι! Προχωράμε μαζί, για να πάμε τον τόπο μας μπροστά» και φόντο την ακτογραμμή της Αλεξανδρούπολης.

Και λέμε διφορούμενη γιατί, λαμβάνοντας υπόψη τις φήμες που κυκλοφορούν για την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, θα μπορούσε να εκληφθεί ως ανακοίνωση αυτής της υποψηφιότητας, όμως η ανάρτηση είναι αρκετά αόριστη ώστε να μπορεί να θεωρηθεί πως αφορά την εκ νέου υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια.

Άλλωστε από το 2010, σε κάθε εκλογικό κύκλο, ακούμε πως ο κ. Πέτροβιτς θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, και κάθε φορά τον βλέπουμε ξανά υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ή περιφερειακό σύμβουλο (εκτός από την μικρή περίοδο που ήταν υποψήφιος Περιφερειάρχης το 2018, αλλά όσα λιγότερα πούμε για εκείνη την περίοδο, τόσο το καλύτερο).

Ίσως βέβαια να περιμένει τις αντιδράσεις και μετά να κάνει το τελικό βήμα, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, όντας έτοιμος, όπως υποδηλώνει ο τίτλος μας, για όλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.