Ηταν πολλοι, θελουν να γινουν περισσοτεροι

Απαρατήρητα

Ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή στην ανακοίνωση των θέσεων και των συμβούλων του συνδυασμού του για το Δήμο Μαρωνείας Σαπών, ήταν ο κ. Ντίνος Χαριτόπουλος στο τέλος της ομιλίας του.
 
Και είναι αλήθεια πως 81 υποψήφιοι, τόσο στο Δημοτικό όσο και σε Τοπικά συμβούλια, δεν είναι λίγοι, αλλά από ό,τι σημείωσε ο ίδιος ο κ. Χαριτόπουλος, υπάρχουν ακόμα θέσεις στο ψηφοδέλτιο του, για μερικούς Δημοτικούς Συμβούλους ακόμα, μιας και μπορεί κάποιοι να εμφανιστούν που δεν κατέρχονταν στις εκλογές, ή είχαν διαφορετικά αρχικά σχέδια.
 
Επιφυλάχθηκε βέβαια να απαντήσει ποιοι είναι αυτοί, όμως φαίνεται πως ο ίδιος κάτι ελπίζει ή κάτι ξέρει.
 
Έτσι λοιπόν ήδη έχουμε δύο συνδυασμούς που ανακοινώθηκαν στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών, με την επίσημη ανακοίνωση του τρίτου, του νυν δημάρχου κ. Γιάννη Σταυρίδη, να αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα.
 
Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξουν περισσότεροι συνδυασμοί, παρόλο που έχουν ακουστεί διάφορα για διερευνητικές κινήσεις στο Δήμο, όλα όμως θα φανούν στο τέλος όταν κατατεθούν τα ονόματα στο πρωτοδικείο.
 
Μέχρι τότε αναμονή, υπομονή, και να ξέρετε, με δύο μήνες να απομένουν μέχρι τις εκλογές, να αποκτήσουν ένα ρυθμό, και να μην βιάζονται…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.