Ισχυρη «θρακιωτικη» εκπροσωπηση στη βραβευση των κορυφαιων παραολυμπιονικων του 2016

Ανάμεσά στους βραβευθέντες οι αθλητές του Α.Σ. «Ηρόδικου» Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Δημήτρης Καρυπίδης, Νικόλαος Γονιός, Κωνσταντίνος Βέλτσης και Σεμιχά Ριζάογλου

Τους κορυφαίους πρωταγωνιστές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ριο βράβευσαν το  βράδυ της Τετάρτης, 1 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η  Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, σε μία ζεστή εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου NOVOTEL.
 
Μία μαγική βραδιά, που αποτέλεσε και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές να βρεθούν ξανά όλοι μαζί, σχεδόν 5 μήνες μετά τη διοργάνωση του Ρίο, εκεί όπου η χώρα μας κατέκτησε συνολικά 13 μετάλλια.
Μεταξύ των αθλητών που διακρίθηκαν και οι «δικοί μας» αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Ηρόδικος» που εδρεύσει στην Κομοτηνή, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (κολύμβηση), Δημήτρης Καρυπίδης (κολύμβηση), Νικόλαος Γονιός (στίβος), Κωνσταντίνος Βέλτσης(στίβος) και Σεμιχά Ριζάογλου (κολύμβηση).
 
Μαζί σε αυτήν την γιορτή βρέθηκαν και οι προπονητές τους, αλλά οι χορηγοί, υποστηρικτές και συνεργάτες της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, που βοήθησαν τα μέγιστα στον δρόμο για την Βραζιλία και τον τελικό απολογισμό μεταλλίων.
 
Ειδική αναφορά έγινε δια στόματος του προέδρου της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης, στον πρέσβη της Ελλάδας στην Μπραζίλια, Κυριάκο Αμοιρίδη, ο οποίος όπως τόνισε ο πρόεδρος της «βρέθηκε στο πλευρό της ελληνικής αποστολής καθ` όλη τη διάρκεια των αγώνων», ενώ στην συνέχεια ζήτησε από την πολιτική και αθλητική ηγεσία να σταθούν στο πλευρό της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ώστε «να μην επιτρέψουν να σβήσει η λάμψη του Ρίο», καθώς όπως επεσήμανε οι δύο φορείς ήδη έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τις νέες αγωνιστικές προκλήσεις που υπάρχουν από τώρα έως και τους Χειμερινούς Αγώνες της Κορέας αλλά και τους Θερινούς Αγώνες του Τόκιο .
 
Συγχαρητήρια στο σύνολο των βραβευθέντων της βραδιάς! Ν.Β.
 
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.