Ηρθαν τα Χριστουγεννα… στις βιτρινες της πολης

Απαρατήρητα

Μπορεί ημερολογιακά οι γιορτές των Χριστουγέννων να απέχουν κάτι λιγότερο από δύο μήνες, ωστόσο οι Έλληνες έχουμε αποδείξει πως μπαίνουμε από νωρίς στο πνεύμα τους.
 
Έτσι και φέτος οι Ροδοπίτες και οι Ροδοπίτισσες φαίνεται πως ήδη έχουν ξεκινήσει, τουλάχιστον να σκέφτονται, τον φετινό στολισμό των προσωπικών τους χώρων και η αγορά της πόλης ανταποκρίνεται πλήρως.
 
Πλήρως μιας και οι πρώτες βιτρίνες με χριστουγεννιάτικα στολίδια έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στην αγορά της πόλης μας, προσφέροντας μας λίγη μεν, ικανοποιητική δε από την μαγεία των προσεχών Χριστουγέννων.
 

Χαρακτηριστική η περίπτωση του «ΕΠΙΠΛΟ-ΦΩΣ-ΔΩΡΟ Βενετίδης» που εδώ και λίγες ημέρες στόλισε τη βιτρίνα του στο πνεύμα των προσεχών εορτών, με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, αρκετές δόσεις χρυσόσκονης και φυσικά τον «βασιλιά» των Χριστουγέννων, ήτοι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, σε πολλές version, ούτως ώστε να ικανοποιηθεί κάθε γούστο.

Αν και οι «μαγικές» αυτές ημέρες απέχουν κάτι λιγότερο από δύο μήνες, ο στολισμός των καταστημάτων και κατ’ επέκταση της πόλης μόνο καλοδεχούμενος μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων και ως ευχάριστη «ανάσα» από τη μη ονειρική καθημερινότητά μας. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.