Η Βυνη Θρακης απεκτησε το δικο της χωρο στο διαδικτυο!

Αποτελεί την 1η επιλογή τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους ζυθοποιούς

Οι εκλεκτές βύνες της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., από ποικιλίες δίστιχου κριθαριού, με τα αυστηρά κριτήρια παραγωγής και την εξαιρετική τους ποιότητα, έχουν καταφέρει να αποτελούν την 1η επιλογή τόσο για τους Έλληνες, όσο και για τους ξένους ζυθοποιούς, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας τους! Πλέον μέσα από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα που δημιούργησε η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (thracianmalt.com), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τα πάντα για κάθε τύπο Βύνης Θράκης (με δυνατότητα downloading), να εξοικειωθούν με τα στάδια της βυνοποίησης, να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία και να αντλήσουν χρήσιμες συμβουλές για την παραγωγή μπύρας και όχι μόνο!

Να θυμίσουμε ότι η αυτονομία, ο απόλυτος έλεγχος για σταθερή ποιότητα του προϊόντος και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ήταν οι αιτίες που ώθησαν τη Ζυθοποιϊα Μακεδονίας Θράκης να δημιουργήσει το δικό της βυνοποιείο.

Το υπερσύγχρονο βυνοποιείο της στην Κομοτηνή ολοκληρώθηκε το 2014 και αποτελεί την πλέον σύγχρονη εγκατάσταση της Ευρώπης στο είδος του. Με την επέκτασή του το β’ εξάμηνο του 2017, διπλασιάστηκε η παραγωγική δυνατότητα, εξασφαλίζοντας τη σταθερή ποιότητα, καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες των συνεργαζόμενων ζυθοποιίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό με Βύνη Θράκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.