Η Θρασσα της Ναγιας Δαλακουρα (και) σε audiobook

Με τη φωνή της Πέγκυς Σταθακοπούλου από την πλατφόρμα bookvoice

Για τους «παραδοσιακούς» βιβλιοφάγους η ανάγνωση ενός βιβλίου συνιστά απόλαυση αναντικατάστατη. Υπάρχουν όμως και αυτοί που για διάφορους λόγους δεν μπορούν ή δεν θέλουν να υποκύψουν στην εν λόγω απόλαυση. Επειδή όμως κάθε απόλαυση έχει και εναλλακτικούς τρόπους να ικανοποιηθεί, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν και τα audiobooks. Τα ηχητικά βιβλία δηλαδή, που σιγά σιγά κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος και στην πατρίδα μας.

Μία τέτοια προσπάθεια είναι και η ψηφιακή πλατφόρμα, Bookvoice,  που αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ των μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων και των πιο αγαπημένων καλλιτεχνών του ελληνικού κοινού και σκοπό έχει να ηχογραφηθούν οι σημαντικότεροι τίτλοι βιβλίων, από Έλληνες και ξένους συγγραφείς. 

Ανάμεσα στα ηχητικά βιβλία που δημιούργησε η εν λόγω πλατφόρμα και διαθέτει προς πώληση στο κοινό είναι και το πρόσφατο μυθιστόρημα της Νάγιας Δαλακούρα «Θράσσα» με αφηγήτρια την Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα και να ακούσετε ένα μικρό δείγμα του στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bookvoice.gr/products/%CE%B8%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%83%CE%B1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.