«Η αξιολογηση καποτε θα κλεισει. Μην βιαζεστε και μην παραπληροφορειτε»

Τάδε έφη Χρήστος Σπίρτζης στην Κομοτηνή

Όσο κι αν ακούγεται παράταιρο και αντιφατικό, η ελληνική κυβέρνηση δεν βιάζεται να κλείσει την αξιολόγηση στις 20 Μαρτίου! Το αποκάλυψε κατά την χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Κομοτηνή, ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος σε σχετική ερώτηση του «ΠτΘ», απάντησε ότι «δεν θα πρέπει εμείς οι δημοσιογράφοι να πέφτουμε θύματα των… δημοσιογράφων»!
 
«Προσπαθούμε να κλείσουμε την αξιολόγηση αλλά υπάρχουν θέματα, όπως τα εργασιακά, στα οποία δανειστές και δήθεν παραγωγικοί φορείς όπως ο ΣΕΒ, θέλουν να διαλύσουν πλήρως την  αγορά εργασίας, καταργώντας τις συλλογικές συμβάσεις και σε τέτοια ζητήματα αρχών εμείς δεν κάνουμε πίσω. Συνεπώς μπορεί η διαπραγμάτευση να κλείσει στις 20 Μαρτίου αλλά και αν δεν συμβεί αυτό, μην ανησυχείτε, υπάρχει καιρός μπροστά μας», ήταν το πνεύμα της απάντησης του κ. Σπίρτζη.
 
Για να αποκωδικοποιήσουμε την Συριζαϊκή διάλεκτο, «καλό θα ήταν να κλείσει η διαπραγμάτευση χωρίς υποχωρήσεις στα εργασιακά, ότι αυτή προχωράει παρά την παραπληροφόρηση των δημοσιογράφων, αλλά και αν δεν κλείσει στις 20 Μαρτίου, θα κλείσει αργότερα. Ε, και»;  
 
Μετά από αυτά, λίγο απείχα από το να αισθανθώ άβολα, που του έκανα την ερώτηση. Αφού, η πραγματικότητα είναι εναντίον μας, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα… σκέφτηκα. Δ.Δ.     

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.