H απαντηση της Ελενης Λαφτση στις «κατηγοριες» Σπανου

«Κάποιοι τις ημέρες που δίναμε τη μάχη και πάλι ήταν απόντες!»

Τη δική της απάντηση έδωσε χθες με ηλεκτρονικό μήνυμά της προς την εφημερίδα μας η κ. Ελένη Λαφτσή, επικεφαλής δημοτικής παράταξης και μέλος της Γραμματείας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σχετικά με τα όσα κατηγόρησε τη Νομαρχιακή Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος, το επίσης μέλος κ. Αλέξανδρος Σπανός μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας. Όπως αναφέρει στο σχόλιό της  η κ. Λαφτσή κάποιοι διαστρέφουν σκόπιμα την πραγματικότητα «για μια στάλα δημοσιότητας» τονίζοντας παράλληλα πως το μείζον την παρούσα χρονική περίοδο είναι να διασφαλιστεί η σταθερότητα του κυβερνητικού σχήματος ώστε  «ν’ αποσοβηθεί το εν εξελίξει πραξικόπημα και να αποφευχθεί η αριστερή παρένθεση»

Αναλυτικά το σχόλιο της κ. Λαφτσή έχει ως εξής:

Κάποιοι εσκεμμένα απουσιάζουν από τα κομματικά όργανα ή και όταν παρευρίσκονται τηρούν σιγή ιχθύος για τα κρίσιμα, τρέχοντα θέματα. Μόνο στο Facebook τους πιάνει παροξυσμός και «όψιμος» κομματικός πατριωτισμός. Λέτε να πιστεύουν ότι μπορούν να παραπλανήσουν και να αποκοιμίσουν έτσι την τοπική κοινωνία; Επιπλέον είναι και αδιάβαστοι και ανενημέρωτοι. Διότι και θέση πήραμε οι περισσότεροι από εμάς πολύ πιο μπροστά και στα κατάλληλα όργανα την αποστείλαμε και δημόσια τοποθετηθήκαμε. (Παρατηρητής 15-07-2015, ράδιο ΧΡΟΝΟΣ,ΕΡΑ, Τ.V Ροδόπη, ΔΕΛΤΑ κλπ).Κάποιοι τις ημέρες που δίναμε τη μάχη και πάλι ήταν απόντες!

Αυτός ο πολιτικός χώρος, ο ΣΥΡΙΖΑ, η κοινωνία, αλλά και η κυβέρνηση που δίνει σκληρή μάχη με ντόπια και ξένα συμφέροντα, με ιδεοληψίες, μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια, δεν έχουν ανάγκη από δημόσιες σχέσεις, από άτομα που, για μια στάλα δημοσιότητας, διαστρέφουν σκόπιμα την πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας τον τύπο(βλ.Παρατηρητής 16-7-2015),αντί των κομματικών  οργάνων. Έχουν ανάγκη από ανθρώπους που πιστεύουν πραγματικά σ’ αυτό το εγχείρημα, στην κυβέρνηση της Αριστεράς και θα βάλουν «πλάτες» για ν΄ αποσοβηθεί το εν εξελίξει πραξικόπημα και να αποφευχθεί η αριστερή παρένθεση.             Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.