H αλλη πλευρα… των υποψηφιων

Απαρατήρητα

Στο χθεσινό μας φύλλο δημοσιεύσαμε δυο σχόλια συμπολιτών για τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες υποψήφιους/ες στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών, των περιφερειακών και των δημοτικών συμβούλων.
 
Επανερχόμαστε σήμερα για δούμε και την άλλη πλευρά, αυτή τη φορά από την οπτική των ίδιων των υποψηφίων. Το σχόλιο, που αλιεύσαμε από τον λογαριασμό του στο fb,  είναι του υπ. βουλευτή στη παλαιά Β’ περιφέρεια Αττικής κ. Γιώργου Πεταλωτή, και έχεις ως εξής:
 
«Οι χιλιάδες υποψήφιοι σε όλες τις εκλογικές βαθμίδες αξίζουν τα συγχαρητήριά μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Και μόνον που τολμά κανείς να εκτεθεί στην κρίση των συμπολιτών του, χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα. Το ίδιο και μόνο που μπαίνει στη διαδικασία να ζητήσει την διά της ψήφου επιβράβευση ή να αντιμετωπίσει την απαξίωση, τον φθόνο, την λοιδορία.
Την απογοήτευση και ματαιότητα του «ηττημένου» και την αμήχανη δικαίωση του «κερδισμένου» την επομένη των εκλογών, την αντιλαμβανόμαστε μόνον όσοι περάσαμε από ανάλογες διαδικασίες. Το σίγουρο όμως είναι ότι όλοι οι συμμετέχοντες απέδειξαν ότι είναι τολμηροί και δυνατοί. Γι’ αυτό και τους τιμάμε.
Γι’ αυτό και κάποιοι από εμάς αποφασίζουμε να ξαναμπούμε οσονούπω σε τέτοιες διαδικασίες …».
 
Τους τιμάμε λοιπόν, γιατί αυτό είναι το δίκιο, και  ευχόμαστε και στους/στις συμμετέχοντες/σες πλέον στις επικείμενες εθνικές εκλογές Καλή Επιτυχία. Ν.Τ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.