Επιστροφη στα θρανια για τον Δημαρχο Κομοτηνης

Στα θρανία του Διαπανεπιστημιακού Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» θα καθίσει ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, που έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό που οργανώνουν τα Τμήματα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων (ΠΕΔιΣ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).
 
Συνολικά 13 άτομα επιλέχθηκαν για το τμήμα, με τον κ. Πετρίδη να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία μαζί με την Εκτελεστική Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Ζωή Κοσμίδου, με την οποία θα είναι συμφοιτητές το επόμενο διάστημα.
 
Έτσι λοιπόν η Κομοτηνή, μια πόλη της οποίας αναπόσπαστο κομμάτι αποτελούν οι φοιτητές της, έχει πλέον ένα Δήμαρχο ο οποίος είναι και ο ίδιος φοιτητής. Ελπίζουμε ότι δεν θα αποκτήσει και τίποτα κακές συνήθειες, να μένει έξω στις ταβέρνες και τα μπαράκια μέχρι αργά και να πηγαίνει αργά στη δουλειά του πρωί… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.